DeBekkenfysiotherapeut DeKBF
© DeBekkenfysiotherapeut / DeKinderbekkenfysiotherapeut 2019
Kwaliteit
DeBekkenfysiotherapeut is opgericht door Patricia van Gelderen. Patricia is BIG-geregistreerd bekkenfysiotherapeut en heeft een mastertitel voor bekkenfysiotherapie behaald en is gespecialiseerd in behandeling van kinderen.
KNGF NVFB
De zorgverzekeraars stellen strenge eisen aan de praktijkvoering. DeKinderbekkenfysiotherapeut streeft er naar te voldoen aan de wensen en verwachtingen van de patient en de zorgverzekeraars en is PLUS-praktijk.
De Zorgverzekeraars
DeKinderbekkenfysiotherapeut wordt ondersteund door een team van specialisten die zorgdragen voor de nieuwste software voor patientenregistratie, kwaliteitsborging en facturering naar de zorgverzekeringen.
Fastguide / Qualizorg/ Intramed
Neem eerst contact op met Patricia van Gelderen. Komen we er niet uit dan is een klacht via klachtenregeling van KNGF mogelijk. http://www.defysiotherapeut.com
Klachten
Van 1 januari 2017 heeft DeBekkenfysiothearpeut de status van Plus-Praktijk verworven voor Zilveren Kruis, Achmea en aangesloten zorgverzekeraars w.o. Interpolis, OZF, FBTO, Avéro DeBekkenfysiotherapeut en DeKinderbekkenfysiotherapeut zijn aangesloten bij : MAPLE http://www.mijnbekkenbodem.nl KNGF http://www.kngf.nl NVFB http://nvfb.fysionet.nl CKR www.fysionet.nl/centraal-kwaliteitsregister.html Platform Urotherapie www.urotherapie.nl Klachten? Neem eerst contact op met Patricia van Gelderen. Komen we er niet uit dan is DeBekkenfysiotherapeut aangesloten bij de klachtenregeling van de KNGF. Het BIG nr. van Patricia is 09036550304. Kijk op http://www.defysiotherapeut.com voor meer informatie. Patiënten geven Patricia gemiddeld een rapportcijfer van 9,2 (gemeten over het hele jaar 2018).