DeBekkenfysiotherapeut DeKBF
© DeBekkenfysiotherapeut / DeKinderbekkenfysiotherapeut 2019
Nu ook Dry Needling bij DeKBF Sinds februari 2018 is Patricia opgeleid als dry- needling specialist voor de bekkenregio. Dry Needling is zeer effectief om pijnlijke spieren weer los te maken. De methode werkt met Triggerpoints. Dat zijn verkrampte plekjes in de spier (knoopjes).
Nieuws
Meten is weten Om oefeningen goed uit te voeren moet je wel weten waar je spieren zitten en hoe het voelt deze te spannen of te ontspannen. DeKinderbekkenfysiotherapeut is speciaal opgeleid om gebruik te maken van speciale meetapparatuur die de spierspanning van de o.a. de buik- en bekkenbodem kan meten. De kinderen krijgen feedback via zelf gekozen muziek en animaties op de computer, om zo de spieren bewust te oefenen.
MAPLE-therapie voor mannen en vrouwen DeBekkenfysiotherapeut beschikt over de meest moderne meet- en behandel apparatuur. De MAPLE meet via 24 sensoren precies welke spieren goed of onjuist (ont)spannen. Het ook mogelijk specifieke bekkenbodemspieren te prikkelen waardoor ze getraind en dus sterker worden. Kijk op www.mijnbekkenbodem.nl voor meer uitleg MAPLE-therapie
Patiënttevredenheid Patienten gaven in 2018 een 9.2 voor de kwaliteit van zorgverlening en behandeling van DeKinderbekkenfysiotherapeut.
AVG proof Als PLUS-praktijk staat kwaliteit van zorg voorop. Ook de zorg voor uw privacy staat bij ons voorop. Op 21 mei heeft DeKBF een AVG-verklaring ontvangen die stelt dat we alles gedaan hebben om uw privacy te waarborgen.
De bal Oefeningen met een bal zijn vaak onderdeel van de behandeling. De oefeningen zorgen voor de bewustwording en het ontspannen of versterken van de bekkenbodemspieren.